Billig hundförsäkring med bra villkor!

SE DITT PRIS

Hitta billig hundförsäkring till din hund

Hundförsäkring: På denna sidan hjälper vi dig att hitta en billig hundförsäkring med bra villkor.
Hunden kallas ofta människans bästa vän eller som en extra familjemedlem. Vare sig om du har en Labrador, Golden retriever, Schäfer, Chihuahua eller annan hundras krävs ett bra skydd för din hund. Därför är det viktigt att skaffa en hundförsäkring som hjälper dig om din hund skulle bli skadad eller sjuk och som täcker dyra veterinärkostnader. Här nedan ser du dem populäraste försäkringsbolagen som erbjuder hundförsäkringar.

Moderna bilförsäkring Topprankad hundförsäkring 2017 Se ditt pris
Svedea bilförsäkring 30% valprabatt Se ditt pris
ICA bilförsäkring Bonus med ICA-kort Se ditt pris
Videomöte med veterinär ingår Se ditt pris
Agria kattförsäkring Högst ersättningsbelopp Se ditt pris
Sveland djurforsakring Djurspecialiserat försäkringsbolag Se ditt pris

Vissa försäkringsbolag har specialiserat sig på hundar och andra erbjuder även flera olika försäkringar,  till exempel hemförsäkringar och bilförsäkringar. Exempel på försäkringsbolag som specialiserat sig på hund- och kattförsäkring är Agria och Sveland. Dock behöver inte detta betyda att de har det bästa priset för din hundförsäkring. Jämför hundförsäkringar för att hitta den försäkringen som ger just din hund bäst skydd och bäst pris.

Vad kostar det att försäkra hunden?

En försäkring för hund kan skilja sig mycket i pris beroende på vilket försäkringsbolag du väljer. Självklart påverkas även priset beroende på vilken ras din hund är. En annan faktor som avgör priset är försäkringens självrisk. Vissa försäkringar kan vid en första syn se mycket billig ut. Men när det väl händer något och du behöver använda försäkringen kan självrisken vara mycket högre. Vilket om du har otur, kan bli en mycket dyrare historia om din hund skulle blir sjuk ofta och behöver besöka veterinär.

Jämför hundförsäkring

När du letar försäkring till din hund är det viktigt att jämföra hundförsäkringar hos alla försäkringsbolag. Det kan ta en liten stund men kan lätt vara värt tiden då du kan spara mycket pengar genom att jämföra priser, villkor och självrisker.

Billig hundförsäkring

En billig hundförsäkring behöver inte vara sämre. Vissa försäkringsbolag kan hålla nere kostnaderna eftersom de har många kunder. Samtidigt som de dyra hundförsäkringarna inte behöver vara bättre. Det är svårt att säga vilken som är den bästa hundförsäkringen innan man jämför försäkringsbolagen. Har du hemförsäkring och bilförsäkring hos samma försäkringsbolag kan det vara värt att se om dem även erbjuder hundförsäkring. Genom att samla alla sina försäkringar på samma ställe kan man ofta få rabatt och därmed en billigare hundförsäkring. Detta framgår inte alltid på försäkringsbolagens hemsidor. Säkrast är att ringa och prata med en handläggare på ditt försäkringsbolag.

Bästa försäkringen för din hund

Sammanfattningsvis är den bästa hundförsäkringen den försäkring som ger bäst skydd för just din hundras till bäst pris. Genom att jämföra ser du ganska snart att pris för hundförsäkring skiljer sig ganska mycket. Lycka till med din hundförsäkring!

Billig hundförsäkring med bra villkor

Hitta försäkring till bästa pris!