Billig MC-försäkring med bra villkor

Hitta MC-försäkring till bäst pris

Hitta en billig MC-försäkring genom att jämföra. Många glömmer att se över sitt försäkringsbehov inför varje ny motorcykelsäsong. Har du rätt försäkring eller betalar du för sådant som du inte behöver?

Jämför MC-försäkringar
Billig MC-försäkring

Försäkringar med bra pris för MC

Låg självrisk

Årsförsäkring gör att du inte behöver ställa av MC:n

Bra pris oavsett förarens ålder, kön eller fabrikat på MC

Hojåkarnas favoritbolag

Snabbaste och mest kompetenta skadeservicen

10 % rabatt som medlem i SMC

Marknadsledande på MC-försäkring

Påverka din premie, välja mellan tre olika självrisknivåer

Ingen milbegränsning

Rabatt för ABS och Traction Control

Möjlighet till avställning

Ersätter skyddsutrustning

Maskinskador ersätts upp till 5 år eller 5 000 mil

Assistans dygnet runt vid driftstopp

MC Smart för dig som är säkerhetsmedveten

MC-försäkring via Bilsport & MC

Ingen självrisk vid djurkollision

Välj verkstad själv vid skada

Lägre självrisk med spårsändare

Inget krav på garage

Skadejour dygnet runt

Ersättning om du får sladd i en kurva

Lägre pris med ABS-bromsar

Året runt-försäkring

Visa alla försäkringar

Genom att jämföra försäkringar online kan du snabbt och enkelt hitta den billigaste MC-försäkringen. Du kan ställa olika försäkringslösningar mot varandra genom att jämföra MC-försäkringarnas pris. Du kan spara hundralappar varje månad genom att vara rätt försäkrad. Gör som hundratals andra motorcykelentusiaster – jämför försäkringar online.

När motorcykelsäsongen drar igång är dags att se över dina försäkringar. Om du inte har rätt försäkring till din MC kan det stå dig dyrt om olyckan skulle vara framme.

Många kan uppleva att det är svårt att hitta en bra MC-försäkring till rätt pris, men så behöver det inte vara. Nu för tiden är det enkelt att jämföra försäkringar online och hitta en billig MC-försäkring. Försäkringsbolagen har gjort försäkringarna lättillgängligare och nästan alla försäkringar går att jämföra online via olika jämförelsetjänster. Att jämföra försäkringar online tar inte mer än några minuter och du kan spara hundralappar varje månad. Betala inte för sådant som du inte behöver.

Jämför idag och se hur mycket du kan spara på en billig MC-försäkring.

Billig MC-försäkring kanske inte den bästa

En billig MC-försäkring är inte samma sak som en bra MC-försäkring. Även om du letar i lågprisdjungeln måste du använda ditt sunda förnuft. Följande huvudregel gäller; man får vad man betalar för. Du får inte låta dig styras endast av priset. Du måste även kontrollera att den MC-försäkring som du väljer verkligen innehåller allt som du kräver av en motorcykelförsäkring. Det är inte säkert att den billigaste MC-försäkringen ger dig bäst skydd. Du kanske måste leta efter den näst billigaste.

Du måste även undersöka själva försäkringsbolaget. Om erbjudandet låter allt för bra för att vara sant så är det nog så också. Gör efterforskningar kring det försäkringsbolag som du tänkt att teckna en billig MC-försäkring hos. Läs i motorcykel- och försäkringsforum. Har försäkringsbolaget gott rykte eller är kunderna missnöjda med försäkringsskyddet och servicen? Om du hittar många kritiska inlägg så bör du se det som en varningsflagga och se dig om efter ett annat försäkringsbolag.

MC-försäkring pris

Att jämföra MC-försäkringens pris

Det har aldrig varit enklare att jämföra än idag. Det finns ingen anledning till att betala mer än vad man behöver och det är onödigt att betala för skydd som man inte använder. Använder du din motorcykel tillräckligt mycket för att motivera en helförsäkring eller räcker det med en halvförsäkring? Det finns pengar att spara och nya försäkringslösningar att hitta för den som vet var man ska leta.

Jämförelsesajter för försäkringstjänster gör det enkelt för dig att snabbt hitta det du söker. Det enda du behöver göra är att fylla i vissa kärnuppgifter om din motorcykel samt hur mycket som du är beredd att betala varje månad. Sedan listar jämförelsesajten de alternativ som bäst motsvarar de val som du har gjort. Därefter kan du välja det alternativ som passar dig bäst.

Oftast kan du teckna den nya försäkringen direkt via jämförelsesajten. Då behöver du inte leta på massor av webbplatser för att hitta rätt. Du behöver inte heller prata med partiska säljare.

Gör som hundratals andra som vill hitta billigaste mc försäkringen inför årets säsong – jämför online.