Jämför villaförsäkring

Gratis jämförelse av villaförsäkringar

Jämför villaförsäkring och se skillnader i pris och villkor. En villaförsäkring är den bästa investeringen du kan göra rörande din villa. @media screen and (max-width: 600px) { #about .col-md-6 img {display:none;} }

Jämför villaförsäkring

Jämför bland Sveriges alla villaförsäkringar

Drulle / allriskförsäkring

Ersätter skador på grund av oväder

Skydd vid juridisk tvist

60 dagars reseskydd

50 000 kr i ersättning för cykel

ICA-bonus för dig med ICA-kort

Låg självrisk

Starkt grundskydd

Anpassade tilläggsförsäkringar

Upp till 50% lägre pris

Anpassat för dig

Betala per månad

Skydd vid brand, vattenläckage eller inbrott

Skydd mot hussvamp och skador på din tomt

ID-skydd

Skydd vid id-stöld

Ersättning för ärr och kristerapi

Ersättning direkt vid diagnos

Reseskydd i 60 dagar i hela världen

Ersätter cykelstöld upp till 50.000 kr

20% samlingsrabatt

Låga självrisker

Anticimex Skadedjursförsäkring

LagfartsXtra

Byggnader försäkrade till fullvärde

Ersätter skada från skadeinsekter

Välj Supervilla för största trygghet

Villaförsäkring med bra betyg

Unikt skydd vid vattenskador

Ingen självrisk med MärkDNA

Kostnadsfri genomgång av huset vart 4:e år

Nyvärde hemelektronik

Skadedjursförsäkring ingår

Akut ersättning upp till 50.000 kr

Tillfälligt boende upp till 18 månader

Hjälp att återställa ditt hem

Högst betyg i Konsumenternas jämförelse

Trygghetsbesiktning av ditt hus var femte år

25% samlingsrabatt

Villaförsäkring upp till 200 kvm

Personlig och duktig kundservice ingår

Effektiv skadereglering – ofta direkt över telefon

Visa alla försäkringar

Jämför villaförsäkring online

Att jämföra har aldrig varit lättare eller viktigare. Internet svämmar över av olika jämförelsesajter i takt med att medvetenheten ökat. Människor inser att det går att jämföra det mesta. Varför då inte också jämföra försäkringsbolag och försäkringar. En villaförsäkring är den bästa investeringen du kan göra rörande din villa. Ditt hus ges ett grundskydd vid oförutsedda händelser och du får ekonomisk ersättning för de skador som uppstår. Men alla försäkringar är inte lika varandra. De kommer med olika villkor, priser och avgifter. Genom att använda dig av HittaFörsäkringar.nu får du en oberoende sammanställning av de försäkringsbolag som passar dig och din budget. Jämför villaförsäkring idag – det finns pengar att tjäna och tid att spara.

Med en villaförsäkring kan du skydda dig mot skador på ditt hus och tomt. Faktum är att villaförsäkringen är det enda sättet som du kan försäkra ditt hus och tomt på. En villaförsäkring kan säljas i kombination med andra försäkringar, exempelvis hemförsäkringar. Ett sådant upplägg kallas för villahemförsäkring. Men det går också alldeles utmärkt att teckna en fristående villaförsäkring.

När du ska teckna en villaförsäkring är det bra om du jämför villaförsäkring online först. Det finns nämligen pengar att tjäna och tid att spara. Använd olika jämförelsetjänster för att få de bästa villkoren och det bästa priset. Försäkringsbolag har egna villkor kring vad de inkluderar i sina villaförsäkringar. Vissa bolag inkluderar sådant som ansvarsskydd och rättsskydd andra gör det inte.

Tänk på att villaförsäkringen också täcker skador orsakade på din tomtmark. Försäkringen täcker bland annat skador på växter, gångar, uppfarter, staket, bryggor och trädgårdsbelysning. Om du känner att du är i behov av ett utökat skydd kan du oftast köpa det mot en tilläggsavgift. Det utökade skyddet skyddar ofta även äldre delar av en fastighet. Med andra ord erbjuds du ett lägre maximalt åldersavdrag.

Jämför villaförsäkring online

Vikten av att jämföra villaförsäkring

Du har ingenting att förlora på att jämföra villaförsäkringar. Allt fler byter försäkringsbolag allt oftare, det hänger ihop med att medvetenheten har ökat. Fler inser helt enkelt att det går att jämföra försäkringar, och varför skulle det inte gå när man kan jämföra allt annat?

De flesta jämförelsesajter tillåter dig att jämföra försäkringsbolag från givna kriterier som pris, avtalslängd och villkor. Om du är påläst och gör ett aktivt val finns det pengar att spara. Du behöver ju inte betala för funktioner och villkor som du inte kommer att använda dig av.

Många konsumenter lever dock i föreställning om att man kan byta försäkringsbolag när man känner för det. Även om medvetenheten ökat finns det fortfarande en del myter som cirkulerar. De flesta försäkringar omfattas av bindningstid, detta regleras i försäkringsavtalslagen. Lagen ger försäkringsbolagen rätt att binda upp sina kunder i ett år. De allra flesta bolag utnyttjar den rätten. Även om det historiskt har funnits försäkringsbolag som inte gjort det. Du har alltså att ta hänsyn till bindningstiden, därför tjänar du på att jämföra extra noggrant så att du inte ångrar dig två dagar efter det att du valt bolag. Läs på i lugn och ro. Ta reda på allt som finns att veta om den försäkring och det försäkringsbolag som du är intresserad av. På så sätt undviker du obehagliga överraskningar längre fram.

Hur ser prisbilden för villaförsäkringar ut?

Villaförsäkringens pris avgörs ofta av flera faktorer. Priset bestäms delvis av var i landet du bor men också av vad som ska försäkras och vilken boendeform du har. Därför finns det inga standarduppgifter tillgängliga gällande pris. Din granne kan ha en dyrare eller billigare försäkring än vad du själv har, trots att ni bor i samma område.

Det går dock att hänvisa till ett generellt avgiftsspann. Priset för en typisk villaförsäkring sträcker sig mellan någon hundralapp i månaden upp till 400 kr – 500 kr i månaden. Därför är det viktigt att jämföra. Det kanske verkar tjatigt men det kan inte poängteras nog ofta. Om du inte jämföra kan du i värsta fall fastna i försäkringslösningar som du inte har råd med, vilket i sin tur leder till att du säger upp din försäkring för att spara pengar. Idag är det många som exempelvis saknar en giltig hemförsäkring. Detta tros bland annat vara en konsekvens av att man inte har jämfört priset och att man tidigare haft försäkringslösningar som man tyckt varit dyra, sett till de behov man haft.

Prisjämförelse villaförsäkring

Hur ska jag jämföra villaförsäkring?

Internet är en härlig plats. Du kan göra, i princip, vad som helst. Det innefattar även att jämföra olika produkter och tjänster. De flesta känner till att det går att jämföra elbolag och priser på varor. På senare tid har medvetenheten kring försäkringar ökat. Allt fler inser att det också är möjligt att jämföra villaförsäkringar online. Som en reaktion på detta faktum har många försäkringsbolag i Sverige inlett ett priskrig där man slåss om att erbjuda de bästa villkoren. Det har blivit konsumenternas marknad, där makten ligger hos dig som konsument.

Det enklaste sättet att göra en prisjämförelse av en villaförsäkring är att använda en jämförelsetjänst. HittaFörsäkring.nu är en ny, oberoende, och kostnadsfri jämförelsesajt som jämför försäkringar. Vi jämför pris och villkor men vi ger dig också kunskap och information. HittaFörsäkringar.nu erbjuder en unik kombination av jämförelsetjänster och informerande texter. Vi tror att en informerad konsument är en bättre konsument. Den som vet mer kan göra bättre val. Därför kan du alltid läsa djupgående artiklar och få svar på de vanligaste frågorna hos oss.