Kattförsäkring till bästa pris!

SE DITT PRIS

Bästa kattförsäkringen

Kattförsäkring: Katten är Sveriges vanligaste husdjur och är ofta ett gott sällskap och god vän för många. Till skillnad från hunden är katten mer självständig och därför mer lättskött. En katt lever i snitt i 15 år och precis som vi människor ibland blir sjuka blir även katterna det. Därför är det bra att ha din katt rätt försäkrad ifall den skulle bli sjuk eller om olyckan skulle vara framme. Här nedan har vi samlat de bästa kattförsäkringarna.

Moderna bilförsäkring Topprankad djurförsäkring Se ditt pris
Svedea bilförsäkring 30% kattungerabatt Se ditt pris
ICA bilförsäkring Bonus med ICA-kort Se ditt pris
Ersätter besök hos veterinären Se ditt pris
Agria kattförsäkring Högst ersättningsbelopp Se ditt pris
Sveland djurforsakring Djurspecialiserat försäkringsbolag Se ditt pris

Jämför kattförsäkring

När man ska teckna kattförsäkring gäller det att inte ta första bästa. Jämför de olika försäkringsbolagen och se vad som ingår och vad du får betala. Pris på kattförsäkring kan skilja sig mycket mellan olika försäkringsbolag.

Vissa försäkringsbolag har även tilläggsförsäkringar. Om du har en raskatt är ett vanligt tillägg till exempel livförsäkring. Andra tillägg till försäkringen kan vara reseförsäkring och avelsförsäkring.

Billig kattförsäkring

Stirra dig inte blind på priset och bara leta efter den billigaste kattförsäkringen. Se till att kattförsäkringen uppfyller det skydd du önskar din katt. En annan faktor som avgör priset är försäkringens självrisk. Vissa försäkringar kan vid en första syn se mycket billig ut. Men när det väl händer något och du behöver använda försäkringen kan självrisken vara mycket högre. Vilket om du har otur, kan bli en mycket dyrare historia om din katt väl skulle blir sjuk ofta och behöver besöka veterinär.

Vilket försäkring är bäst?

Sammanfattningsvis är den bästa kattförsäkringen den försäkring som ger just din katt rätt skydd till ett bra pris. Genom att jämföra kattförsäkring ser du ganska snart att pris för kattförsäkring skiljer sig ganska mycket.

Kattförsäkring pris

Hitta försäkring till bästa pris!